Best Rock Bar in Nicosia

Χωρίς πολλά λόγια, οι Αγόρια στον Ήλιο ή όπως το γράφουν οι ίδιοι Αγοριαstonilio, είναι τετραμελές Ελληνόφωνη Πανκ Ροκ μπάντα με βάση την Αθήνα! Τα μέλη του συγκροτήματος είναι: Μαρίνος Τζιάρος (Φωνή), Socos (Κιθάρα), Κυριάκος Βοργιάς (Μπάσο) και Ντίνος Ξαρχάκος (Τύμπανα).

Αρχικά, φυσικά, μας τράβηξε την προσοχή το παράξενο τους όνομα και ο περίεργος τρόπος που το γράφουν! Από την πρώτη κιόλας ακρόαση, διαπιστώσαμε τις φανερές επιρροές τους από τα 80ς Θρυλικά Ελληνόφωνα Πανκ συγκροτήματα (πχ. Γενιά του Χάους, Πίσσα & Πούπουλα, Γκρόβερ κ.α.).

Οι θυμωμένοι τους στίχοι, ο δυνατός τους Πανκ Ροκ ήχος, οι πειραματικές τους ενορχηστρώσεις και οι επαγγελματικές τους παραγωγές ήταν τα συστατικά που μας καθήλωσαν από την πρώτη κιόλας ακρόαση!

Αξιοσημείωτη είναι φυσικά η απίστευτη διασκευή που έκαναν στον τελευταίο τους Δίσκο “Υπόθεση: Mr. Pleasure”, του Θρυλικού πλέον τραγουδιού των Χάσμα, που δεν είναι άλλο από το “Κάτι σαν ψέμα”!

Οι Αγοριαstonilio έχουν στο ενεργητικό τους τρεις Δίσκους με την εταιρεία B-Otherside Records, οι οποίοι κυκλοφορούν και οι τρεις σε Βινύλιο αλλά και ένα single που κυκλοφορεί μόνο σε Digital μορφή.

Μπορείς να αγοράσεις τους Δίσκους τους από την Σελίδα τους στο BandcampΕμείς ήδη παραγγείλαμε και τους τρεις Δίσκους σε Βινύλιο και τους περιμένουμε με μεγάλη αγωνία!