Best Rock Bar in Nicosia

HOT SUNDAY BLOOD – “New Ωmega ” (Οκτώβριος 2017, Mervilton Records)

Τους Ιταλούς HOT SUNDAY BLOOD τους γνωρίσαμε πρόσφατα όταν τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το δίσκο τους “Kein Licht”. Ήταν η πρώτη επαφή που είχαμε και αυτό που ακούσαμε ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Αυτό μας ξύπνησε την περιέργεια να ψάξουμε καλύτερα το παρελθόν των HOT SUNDAY BLOOD.

Και αυτό που βρήκαμε πηγαίνοντας πίσω στο 2017 είναι το άλμπουμ “New Ωmega”που κυκλοφόρησε από την Mervilton Records. Περιέχει 9 τραγούδια και ακούγοντας τα ανακαλύπτεις την αξία του να ψάχνεις το παρελθόν καθώς βρίσκεις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχεις. Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι η δεύτερη κυκλοφορία των Ιταλών που όσο περίεργο και να ακούγεται πλέον αυτό που θα πούμε, έχουν το δικό τους μουσικό ύφος. Πάει να σου θυμίσει κάτι, αλλά αμέσως μετά σε πάει κάπου αλλού.

Το πρώτο συστατικό που καταλαβαίνεις αμέσως είναι η ποιότητα. Σε όλους τους τομείς. Συνθετικά, στιχουργικά, στο ρόλο των οργάνων και της φωνής. Όλα τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που να σε κερδίζουν αμέσως και σε κάνουν να θέλεις να ακούσεις όλο το δίσκο με την μια, χωρίς να μπεις στη διαδικασία να βάλεις ταμπέλες και να τον κατηγοριοποιήσεις.

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο  και το “New Ωmega” είναι σίγουρα ένα άλμπουμ που έπρεπε να το είχαμε γνωρίσει νωρίτερα.

Δεν ξέρω τι άλλο θα ανακαλύψουμε ψάχνοντας το παρελθόν των HOT SUNDAY BLOOD, αλλά σίγουρα θα παρακολουθούμε με μεγαλύτερη προσοχή το μέλλον τους

https://www.facebook.com/hotsundayblood

https://www.youtube.com/channel/UCxeiqyUE9OfGsiLo9D62yiw

https://www.instagram.com/hotsundayblood/

Hot Sunday Blood – Salvation (Tears of Absolution) – VIDEO