Best Rock Bar in Nicosia

FHEDESH album “Warning signs” (30 Noεμβρίου 2021, self-release)

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Fhedesh είναι γεγονός!

Ο Δομινικανο-Αμερικανός DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στην νυχτερινή και μεταμεσονύχτια σκηνή του Λος Άντζελες παίζοντας σε αποθήκες στη Νότια Καλιφόρνια, κάνει τα πρώτα του βήματα μέσω μίας self-released παραγωγής που ακούει στο όνομα “Warning Signs”.

Τα 9 τραγούδια που έχει επιλέξει δεν θα μπορούσαν να μην είναι εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο στυλ του Fhedesh, ο οποίος αντλεί έμπνευση από τις πρακτικές του βαμπιρισμού και της σκοτεινής θεατρικής έκφρασης με αποτέλεσμα να έρχονται κατά πάνω σκοτεινές μελωδίες που σε υπνωτίζουν, σε εξιτάρουν και σου αναζωπυρώνουν το αίσθημα της dark προσωπικότητας σου. Νιώθεις πραγματικά τη μουσική του Fhedesh να σου προκαλεί το αίσθημα του κακού, αλλά και της εξεζητημένης όσο και προκλητικής κομψότητας, ενώ διερευνά επίσης τις έννοιες της αθανασίας και του πολυτελούς βίου, κάνοντας έτσι να παγιδεύεσαι σε πολλά μουσικά επίπεδα που σου δημιουργούν εν τέλει μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική γύρω από το project.

Η αλήθεια είναι ότι σε κερδίζει πριν καλά καλά ακούσεις ολόκληρο τον δίσκο και αυτό οφείλεται και στις μουσικές που έρχονται στα αυτιά σου από το νέο album “Warning Signs”, αλλά και από το όλο concept που έχει χτιστεί γύρω από τον δίσκο. Η σκοτεινή μουσική και θεατρική έκφρασή του παραλληλίζεται με την Witch House Experimental, την Trap & την Electronic Music και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ρουφάει τον ακροατή στα σκοτεινά μονοπάτια του Fhedesh δημιουργώντας του παράλληλα ένα αίσθημα γαλήνης, αλλά και ενθουσιασμού.

Πραγματικά δημιουργούνται πολύεπίπεδα συναισθήματα και ακούσματα, τα οποία αν είσαι σκοτεινός τύπος θα τα λατρέψεις και αν δεν είσαι τότε σίγουρα θα μαγευτείς. Ξέραμε ότι ο Fhedesh είναι ενδιαφέρον τύπος, αλλά δεν περιμέναμε ότι το album του θα αποκτούσε τόσο ενδιαφέρον από τα πρώτα του κιόλας τραγούδια. Ξέρει τι κάνει και πως να σε προσεγγίσει και αυτό εν τέλει φαίνεται 1000%! Του βγάζουμε το καπέλο για τον δίσκο που δημιούργησε ο οποίος σίγουρα δεν θα παιχτεί μόνο στο Drac’Haus, το Νο.1 underground gothic club του Λος Άντζελες, στο οποίο ο Fhedesh είναι υπεύθυνος, αλλά και σε όλο τον κόσμο, διότι έρχεται με φόρα και θα εξεπλήξει και τους πιο δύσπιστους ακροατές!

Το ντεμπούτο album του Fhedesh είναι πραγματικά ένας δίσκος που πρέπει να ακούσετε από την αρχή ως το τέλος! Έχει πολλά ωραία κομμάτια όπως το ομώνυμο “Warning Signs”, το “Infernal”, το “Iblis”, το “Slash Slash” με τον Sin Savio, το “Medical Asylum” και το “Haus Of Hell”, αλλά και τα υπόλοιπα που πλαισιώνουν τον δίσκο δεν υστερούν σε τίποτα! Ο Fhedesh είναι εδώ! Απολαύστε τον!

https://www.fhedesh.com/

https://www.facebook.com/fhedesh

https://www.instagram.com/fhedesh/

https://www.youtube.com/channel/UCeCvBnuHj8AsbvghblpYmoA

https://www.drachaus.com/

https://www.facebook.com/DrachausDTLA

https://www.instagram.com/drachaus.official/

ɟ FHEDESH ɟ – Warning Signs