Best Rock Bar in Nicosia

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ – Παιχνίδι (single)

Ο Απόστολος Ντίας είναι ένας νέος τραγουδοποιός που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές χάρη στο άλμπουμ “11” που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια περίπου και προκάλεσε αίσθηση με την ελληνόστιχη rock αμεσότητα του, τις όμορφες συνθέσεις του και την σπουδαία παραγωγή του, πράγματα που δυστυχώς δεν συνηθίζονται πια πολύ στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Απόστολος έχει φροντίσει αρκετές φορές να μας “θυμίσει” το άλμπουμ του και να το κρατάει ζωντανά στην επικαιρότητα, χάρη στα αρκετά και πολύ όμορφα video clips που έχει κυκλοφορήσει μέσα από το “11”.

Αυτό έκανε πρόσφατα και για το τραγούδι “Παιχνίδι”. Μια πεντάλεπτη σύνθεση συνοδευόμενη από ένα εξαιρετικό βίντεο το οποίο περιέχει και καλοδουλεμένα animated στοιχεία.

Το ίδιο το τραγούδι είναι από τις πιο μελαγχολικές στιγμές του  “11”, μια σύνθεση που δεν είναι ξεσηκωτική όσο άλλες του άλμπουμ, αλλά βαθιά εσωτερική, με στίχο βιωματικό, με σπουδαία μελωδία, διαθέτοντας ταυτόχρονα ένα  πολύ δυνατό και σχεδόν επικό θα λέγαμε ρεφρέν, αποδεικνύοντας την μουσική αλλά και συναισθηματική ποικιλία που περιέχει το όμορφο ντεμπούτο άλμπουμ του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη.

Αν δεν έχετε ακόμα τσεκάρει το “11”, το τραγούδι “Παιχνίδι” και το βίντεο του ,αποτελούν μια πολύ καλή αφορμή για να γνωρίσετε έναν νέο τραγουδοποιό που έχει πολλά να μας πει στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Αναμένουμε με γλυκιά προσμονή και νέο υλικό από τον Απόστολο Ντία!

https://www.apostolosntias.gr

https://www.instagram.com/apostolos_ntias

https://www.facebook.com/apostolosntias

https://www.youtube.com/apostolosntias

https://music.apple.com/us/album/enteka/1490706746?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Απόστολος Ντίας – Παιχνίδι | Official Video Clip (4k)