Best Rock Bar in Nicosia

Το νέο EP των Mr. Trickster «Teach Me How The Real World Isn’t» βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 19 Φεβρουαρίου και περιέχει 3 τραγούδια που κινούνται σε πολλά μήκη και πλάτη του μουσικού φάσματος.

Ένα all-around rock project που μας έρχεται από την Αθήνα και δείχνει να κατέχει από μουσική και πως μπορεί να σε κάνει να το ακούσεις χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό. Ακούγοντας τα τραγούδια του EP, παρατηρείς ότι αντλούν έμπνευση από παντού και θα πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκει στοιχεία από διάφορες εποχές, διάφορες γενιές και διάφορες μουσικές προσωπικότητες που λίγο πολύ έχουν παίξει ρόλο σε όλους/ες μας εκεί έξω που μας αρέσει η καλή ροκ μουσική και όχι μόνο. Έτσι, θα συναντήσεις στα ακουστικά σου από 90’s rock και punk σε 70’s jazz/blues ύφος, από funk metal σε progressive rock και όλα αυτά κάτω από τη δεξιοτεχνία των Mr. Trickster που φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν.

Είναι καλοί και το νέο τους EP «Teach Me How The Real World Isn’t» είναι αυτό που χρειάζεται ένα συγκρότημα για να σου μείνει! Και τα τρία τραγούδια τα αγαπάς και τα ακούς με μεγάλη ευχαρίστηση, διότι το καθένα έχει την προσωπικότητα του και κάτι να σου δώσει. Αγκαλιάζουν διαφορετικά styles , operatic και δυσοίωνα choruses, ενεργητικά κιθαριστικά riffs και grooves, και jazz/blues songs σε 6/8, κάτι το οποίο είναι σίγουρα άξιο συγχαρητηρίων και δεν το συναντάς εύκολα σε μπάντες που είναι ακόμα στα φρέσκα τους δισκογραφικά βήματα. Τους το δίνω το concept και πιστεύω το ίδιοι θα κάνει και όποιος τους ακούσει!

«Teach Me How The Real World Isn’t» σου λένε και σου προσφέρουν πως είναι ο δικός τους μουσικός κόσμος, που είναι χτισμένος από καλλιτεχνία, καλλιφωνία και καλή και βαθιά σύνδεση με τη μελωδία. Ιδιαίτερο EP που στρώνει το έδαφος σε ένα ελπίζουμε ολοκληρωμένο album που σίγουρα το περιμένουμε με ανυπομονησία με όσα ακούμε εδώ! Μπράβο Mr. Trickster! Σπουδαία δουλειά!

https://web.facebook.com/MrTricksterband

https://www.instagram.com/mrtricksterofficial/

https://www.youtube.com/@mrtricksterofficial

https://mrtrickster.bandcamp.com/

Mr. Trickster – Land Of Tomorrow (Official Visualizer/Lyric Video)
https://www.youtube.com/watch?v=HTEeyiPYgCE